Burnshield brännskadespray

190 kr

Burnshield brännskadespray används för att behandla brännskador, där den ger fantastiska resultat när det gäller att lindra smärtan och snabba på läkningen av huden.

Endast 4 av denna vara i lager

Artikelnr: 3560 Kategori:

Beskrivning

Burnshield brännskadespray används för att behandla brännskador, där den ger fantastiska resultat när det gäller att lindra smärtan och snabba på läkningen av huden. Den används i ambulanser och rekommenderas bland annat av brännskadekliniken på Karolinska Sjukhuset. Brännskadesprayen passar både hemma och på arbetsplatser där risken är stor att drabbas av brännskador, som inom processindustrin eller på restauranger. Burnshield fungerar även utmärkt vid bland annat insektsbett, brännässlor, brännmaneter, vattkoppor, solsveda eller friktionsskador – som när barnen åker rutschbana med bara ben och får svidande sår.

Användning

Burnshield sprayas direkt på brännskadan för omedelbar kylning, smärtlindring och påskyndande läkning. Brännskadesprayen förhindrar eller begränsar kraftigt uppkomsten av hudblåsor, vilket vanligtvis kan ta veckor att läka. Den är dessutom bakteriehämmande, vilket minskar infektionsrisken vid brännskador. Burnshield är giftfri och kan tryggt användas på både barn och vuxna, över hela kroppen – till och med i ögonen.

Produktfakta

Innehåll: vatten, tea tree-olja och emulgeringsmedel.

Förpackning: 125 ml flaska.

Hållbarhet: 5 år från tillverkningsdatum.

Ikon i form av ett hjärta Hur behandlar jag en brännskada? Första hjälpencentrum tipsar:

Använd Burnshield brännskadespray direkt på brännskadan eller såret, ju snabbare desto bättre. Så fort gelen har absorberats av huden sprayar du på ett nytt lager, tills smärtan och hettan har avtagit. Som ett allsidigt brännskadeförband rekommenderar vi att linda kombi-förband runt brännskadan, efter att den sprayats med Burnshield.

Ha alltid en flaska Burnshield bredvid spisen!

Mer information

Vikt1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Burnshield brännskadespray”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om denna typ av produkt.