Handkräm O’Keeffe’s Working Hands

185 kr

O´Keeffe´s Working Hands är handkrämen för dig som arbetar mycket med händerna.

O´Keeffe´s Working Hands är en oparfymerad och doftfri handkräm. En kräm som effektivt mjukar upp torra händer, stimulerer hudens naturliga reparationsprocess genom återfuktning.

96 gram

Leverans beräknas ske under v. 26

Beskrivning

O´Keeffe´s Working Hands är handkrämen för dig som arbetar mycket med händerna.

O´Keeffe´s Working Hands är en oparfymerad och doftfri handkräm. En kräm som effektivt mjukar upp torra händer, stimulerer hudens naturliga reparationsprocess genom återfuktning. Handktämen justerar också pH-balansen och hjälper huden att bibehålla fukten. Svåra sprickor och extremt torra och nariga partier lindras effektivt med Working Hands. Helt fri från fett och kladdar därmed inte.

Working Hands är också klassad som Hypoallergen, vilket innebär att produkten är särskilt utformad för att minska riskerna för allergiska reaktioner.

Burk på 96g

O’Keeffe’s har funnits i drygt 20 år. Amerikanska ranchägaren Bill O’Keeffes dotter, som var farmaceut, såg hur jobbigt pappan hade det med sina torra, hårt arbetande händer. Då började hon att blanda till olika krämer hemma i köket och till slut hade hon hittat en formulering som vårdade även de torraste händer , Därmed var O’Keeffe’s Working Hands född.

 

Mer information

Vikt0.5 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handkräm O’Keeffe’s Working Hands”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om denna typ av produkt.