Kapskivor och slipskivor till vinkelslip

RHODIUS är en Tysk tillverkare av högkvalitativa slipskivor och kapskivor till vinkelslip. i över 65 år har de har lyssnat på marknaden och utvecklat sin produkter utifrån behovet användare av rondell haft.
Rhodius Kapskiva XT38 125x1,0 mm

Kapskivor för metall

En kapskiva kan endast uppnå sin maximala prestandapotential om den passar perfekt till maskinen och applikationen. Med en kapskiva för metall från RHODIUS kan du garanterat hitta rätt kapskiva bland de olika typerna av kapskivor, från extra tunn till robust vinkelslipskiva- för stål, rostfritt stål, aluminium och andra metaller.

Diamantkapskiva Rhodius

Diamantkapskiva och Diamantslipskiva

Diamantverktyg, kapskiva för sten som erbjuder extrem hårdhet och skärprestanda.Högkvalitativa industridiamanter används i tillverkningen för att säkerställa en kontinuerlig hög kvalitet på Rhodius diamantskivor och diamantverktyg. Dessa diamanter tillverkas syntetiskt av grafit med användning av högtrycks-högtemperaturmetoden (HPHT). Till skillnad från naturliga diamanter kan de överlägsna egenskaperna hos dessa diamanter återges på ett tillförlitligt sätt.

stenskiva xt 66

Kap och slipskivor för sten

Skivor för kap och slip av sten, titan och andra hårda material.

Rhodius Slipskiva RS480 CERAMICON 125x7,0

Slipskivor för metall

Rhodius fokuserar på att ge dig som användare tillfredsställelse efter att ha utfört ditt jobb. Oavsett vilka applikationer och material du behöver slipa så erbjuder deras stora modellutbud av slipskivor maximal nytta och ett enastående pris i förhållande till den prestanda du får.

roterande stålborste

Sliplameller och roterande stålborstar

Grundlig rengöring med icke-vävda slipmedel, icke-vävda skivor och trådborstar.Behöver du ta bort rost och rengöra stål, rostfritt stål eller aluminium med en maskin? RHODIUS erbjuder det rätta verktyget för optimala, mjuka resultat här: Icke-vävda slipmedel och icke-vävda rengöringsskivor med hög korntäthet, plus borstar för användning på vinkelslipmaskiner, luftslipmaskiner eller raka slipmaskiner, med matchande fyllmaterial.