Under höstterminen så tog slöjdläraren Jan-Peter Göransson kontakt med mig och berättade om Slöjdfokus som han dragit igång nere i trakten av Lund.

Han frågade om jag ville komma ner och hålla i några kortare workshops under den dagen och självklart ville jag det. Jag brinner ju för 2 saker. Smide & bevarande av våra slöjdtekniker.

Publicerat av Orsa Järn & Design, Nätets Smidigaste Butik Måndag 9 maj 2016

I snart 20 års tid har jag delat med mig till mina elever av min kunskap men har alltid saknat input och kreativt utvecklande inom arbetets ramar.
När jag i mitt företag Orsa Järn & Design började sälja smidesverktyg & maskiner så föll det sig naturligt att erbjuda slöjdlärare möjligheten att köpa bra kvalitetsverktyg för att kunna återta metallslöjden som tyvärr för de flesta skolor fått stryka på foten i någon besparing längst vägen.

Under dagen i Kävlinge så hade jag nöjet att träffa nästan 300 underbart duktiga slöjdlärare varav en del av dem var med på min workshop med fokus på säkerhet vid smide med en klass samt smide man kan gör med sina elever.

Publicerat av Orsa Järn & Design, Nätets Smidigaste Butik Måndag 9 maj 2016

Om du vill veta mer om mina kurser i gårdsmedjan i Orsa så kommer här en länk.
http://smideskurs.se